Meer resultaten voor ontruiming vacatures

   
ontruiming vacatures
 
bhv / ehbo instructeur vacatures SimplyHired.
We bieden je een leuke en afwisselende baan binnen een enthousiast. Instructeur BHV EHBO en Brand Ontruiming. Gecertificeerd instructeur volgens NIBHV of gelijkwaardig voor. Intertraining staat voor brandveiligheid. Dit doen wij op het gebied van training, techniek en. Instructeur BHV en EHBO-trainingen.
Vacature BHV Training Zeeland.
Er worden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Bent u na het lezen van deze vacature geïnteresseerd dan nodigen wij u uit om te reageren. Stuur uw sollicitatiebrief met CV voor 15 september 2020 per e-mail naar Albert Dijkstra/ Edwin Roelse: albert@bhvtrainingzeeland.nl.
Klant in beeld: AZ-woningontruiming Veluwe65plus Uitzendbureau voor 65-plussers Veluwe en omstreken.
65 vacatures Apeldoorn e.o. vacature chauffeur BSO. vacature bakwagenchauffeur Apeldoorn. vacature commercieel medewerker binnendienst Apeldoorn. 65 vacatures Arnhem e.o. 65 vacatures Barneveld, Ede/Wageningen e.o. vacatures Epe e.o. 65 vacatures Harderwijk en Ermelo. vacature in Nijkerk, Hoevelaken. Klant in beeld: AZ-woningontruiming.
Milieu inspecteur vacatures, werk Monsterboard.nl.
Milieu inspecteur vacatures. Maak een vacature alert aan. Ontvang Milieu inspecteur vacatures per e-mail. Maak een Monster account aan en wij sturen je vacatures en zoektips, zo in je inbox! E-mailadres E-mail mij vacatures. Stuur me carrièregerelateerde Monsterboard-updates en vacaturemogelijkheden via e-mail.
Goedkoop een woning laten ontruimen in Friesland.
Ontruimen klinkt voor sommigen misschien een beetje als een beladen woord. Dit komt waarschijnlijk, omdat het ook een andere betekenis heeft. Het betekend letterlijk: een gebouw helemaal leeg maken, of zorgen dat alle mensen eruit gaan. Zoals u begrijpt, zorgen wij alleen voor het leeghalen van spullen en het eventueel schoonmaken. Opruimen is in de meeste gevallen een beter woord. Bruikbare huisraad en kleding wordt bij ons zoveel mogelijk naar maatschappelijke instanties gebracht. Wij vinden het belangrijk dat deze spullen niet zomaar weggegooid worden, terwijl er ook mensen geholpen mee kunnen worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ervaar dat u daar zelf niet voor kunt slepen. Gewoon een vaste prijs, die ook nog eens altijd lager is dan andere aanbieders. Woning leegruimen zonder stress? Zoals u misschien al hebt ervaren, zijn kringloopwinkels tegenwoordig erg kieskeurig. Tevens nemen ze alleen de dingen mee, die ze kunnen verkopen in hun winkel. Als ze wel een complete ontruiming aanbieden, vragen ze er belachelijk hoge prijzen voor.
Vacatures ZorgRuim.
Ontruiming na overlijden. De Bevelanden o.a. ZORGRUIM vacature ALGEMEEN MEDEWERKER. Zorgruim vraagt van jou dat je. Klantvriendelijk, beleefd, betrouwbaar bent. Jij kan omgaan met werkdruk een echte doorzetter bent. Je bent fysiek sterk en kan goed in een team werken.
Vacatures BHV Friesland In 1 dag je BHV Certificaat.
Geweldig, dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te komen versterken! Het verzorgen van BHV-trainingen voor relaties in de drie noordelijke provincies. U geeft zowel de theoretische als de praktische vaardigheden op het gebied van. brandbestrijding, ontruiming, communicatie en eerste hulp/levensreddend handelen en VCA.
Vacature Sales engineer bij TMCDAS.
Vacature Sales Engineer Brandmeld en Ontruimingsinstallaties. Vacature All-round monteur elektrotechniek. Ben jij die ervaren technicus in brandmeld en ontruimingsinstallaties die al een aantal jaren als monteur in de technische buitendienst heeft gezeten, die weet hoe de wereld in elkaar zit, die weet wat van hem verwacht wordt en die toe is aan de volgende stap?
Bekijk onze ruime overzicht schoonmaak vacatures.
Wij zoeken een gemotiveerde en hardwerkende industrieel reinigers, die bij diverse bedrijven en fabrieken. Bekijk deze vacature. Opslaan als favoriet / Add to favorites. Specialistisch reiniger Leek Eerder bekeken. Salaris: 1937, 1937., Heb jij ervaring in de schoonmaak? En wil jij werken op unieke locaties, waarbij geen dag hetzelfde is? Als specialistisch reiniger ben jij de ene. Bekijk deze vacature. Opslaan als favoriet / Add to favorites. Schoonmaak vacatures Bij de organisaties waar je komt te werken is hygiëne van groot belang. Jij vindt het dan ook heerlijk om alles netjes en ordelijk te maken. Met de geur van allesreiniger of bleek ga jij met je doekje enthousiast aan de slag en zorg jij ervoor dat alles glanst. Wat daarnaast nog een groot voordeel is, is dat je met de baan schoonmaker automatisch calorieën verbrandt. Dat abonement op de sportschool is dus niet meer nodig! Met het stoffen, stofzuigen en dweilen ben je fysiek behoorlijk goed bezig. Gelukkig doe je het werk niet alleen. De schoonmaakwerkzaamheden pak je samen met je collega's' op, wat het ook nog eens gezellig maakt. Schoonmaak vacatures zowel parttime als fulltime.

Contacteer ons