Meer resultaten voor vertaling

   
vertaling
 
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Geschenk aan de gelukkige bezitters of lezers der opregte oud-hollandsche - Miguel de Cervantes Saavedra - Google Boeken.
1 Vertaalbureau Nederland Laagsteprijsgarantie.
U kunt bij ons rekenen op een ongekend scherpe offerte omdat we hoegenaamd geen overhead hebben. Vertaalbureau Translation Kings bestaat zo ongeveer geheel uit 'brainpower.' Onze 1.132 vertalers werken op zelfgekozen plaatsen in hun land van oorsprong. Behalve dat de vertalers naar hun eigen moedertaal vertalen, de taal waarin ze het beste zijn, horen ze die taal ook elke dag om zich heen.
Juridisch Vertaalbureau JMS Text Uw deadline, onze zorg.
Hen Veerman, Managing Consultant Triple A-Risk Finance B.V. JMS Textservice is voor onze groep van ondernemingen een uitstekend vertaalbureau. Niet alleen de kwaliteit van het vertaalwerk is uitstekend, ook de snelheid waarmee het vertaalde werk wordt aangeleverd, verdient alle lof. Wij hopen in de toekomst nog lang gebruik te maken van de diensten van JMS Textservice. van der Linden. UW DEADLINE, ONZE ZORG. WIJ SPREKEN DE JURIDISCHE TAAL. 20 jaar ervaring. Juridisch Vertaalbureau JMS Textservice is één van de weinige Nederlandse vertaalbureaus dat zich volledig bezighoudt met het vertalen van juridische teksten.
Het Albanees - Nederlands woordenboek Glosbe.
Sluit bij meer dan 600,000, gebruikers aan en help ons om het beste woordenboek op de wereld te maken. Vertaling details toegevoegd: Nederland nl shqip sq. Liridon Balaj 6, years ago. Vertaling details toegevoegd: si je nl si je sq.
Getallen en tellen in het Spaans.
Dit artikel gaat over getallen en tellen in het Spaans. Getallen worden gebruikt voor het aanduiden van aantallen, hoeveelheden, tijd, datum, jaartallen, etc. In dit artikel kun je de namen van hoofd- en rangtelwoorden leren en hoe deze worden gebruikt.
Vertalen: vertaling Nederlands Duits.
traduire Faire la traduction dun texte ou de parole s ou de tout document depuis une langue vers une autre langue. Computer vertaling door derden.: 1 Muiswerk Woordenboek. Home Woordenboeken Over Feedback SiteInfo. Uw gratis, snelle en simpele vertaal woordenboek.
De Groene Amsterdammer zoekt: Redacteur Sociale Media - De Groene Amsterdammer. De Groene Amsterdammer.
De Groene Amsterdammer zoekt: Redacteur Sociale Media. Het gaat om een parttime functie binnen de Groene-redactie waarbij het zwaartepunt ligt bij de slimme verspreiding van de inhoud van De Groene Amsterdammer en de verbreding van het publiek. 1 december 2021.
KNHS en FNRS komen met vertaling maatregelen: 'geen' wedstrijden en lessen na 17.00'' - Horses.
KNHS en FNRS komen met vertaling maatregelen: 'geen' wedstrijden en lessen na 17.00. 26 november 2021, 23:01: Bijgewerkt op 26 november 2021, 23:24: Pedigrees by HorseTelex. Foto Lonneke Ruesink. De KNHS en de FNRS zijn vanavond al gekomen met een paardensportvertaling van de vanavond afgekondigde aanvullende coronamaatregelen.

Contacteer ons