Zoeken naar vertaling

   
vertaling
 
Regels ter bevordering van de totstandkoming en realisatie van maatschappelijke initiatieven gericht op duurzame ontwikkeling door na een daartoe strekkend verzoek deze initiatieven in regelgeving op te nemen Wet ruimte voor duurzaamheidsinitiatieven Twee
Dit wetsvoorstel beoogt partijen te helpen duurzaamheidsinitiatieven te realiseren door hen de mogelijkheid te geven hun initiatieven om te laten zetten in voorschriften. Door een duurzaamheidsinitiatief in regelgeving te vertalen, worden belemmeringen voor de totstandkoming of voor het succes van zulke initiatieven weggenomen.
return vertaling
Vertaler Engels nodig? Uit de Kunst Vertalingen - Voordelig Tarief.
Hiernaast kunt u de aflevering Hell" Ships to the Moluccas" bekijken. Over Uit de Kunst Vertalingen. Uit de Kunst Vertalingen is een Noord-Nederlands vertaalbureau gespecialiseerd in het vertalen van Engels naar Nederlands en vice versa. Eigenaar Sebastiaan Kunst heeft jarenlange ervaring als vertaler Engels.
vertaling google
Professionele vertaling van Nederlands naar Engels.
Alle rechten op deze website zijn voorbehouden en geen enkel deel van deze site mag worden gereproduceerd, opgeslagen in een dataverkrijgingssysteem, of verzonden in enige vorm of op enigerlei wijze dan ook hetzij elektronisch, elektrostatisch, via magneetband, mechanisch, drukwerk, fotokopie, opname of anderszins, waaronder van het recht van vertaling in elke taal, zonder toestemming van Crimson Interactive Inc USA. Nederlands naar Engels Vertalen.
vertaling nederlands spaans
Vertalen redigeren - Radboud in'to' Languages.
Neem een kijkje. Radboud in'to' Languages Vertalen. Spoedberichten, FAQs, protocollen, balieposters, instructiefilmpjes peptalks voor het ziekenhuispersoneel en webinars wevertalen of ondertitelen ze veelvuldig, in diverse talen. Heb jij ook behoefte aan een betrouwbare vertaalpartner die voor je klaar staat Wijstaan elke werkdag voor je klaar: vertaalservice@into.ru.nl.
https://keyboost.vlaanderen/google/ranking/
Prentenboek t Ros Beiaard vertaald naar Oekraïens Dendermonde Het Nieuwsblad.
Liesbet Senepart en Thomas Verwaeren schreven met 't' Ros Beiaard en zijn ronde een prentenboek voor kinderen. En omdat er sinds kort een tachtigtal Oekraïners in Dendermonde verblijven beslisten ze om er een vertaling in het Oekraïens van te laten maken.
vertaling
Vertalen, tolken, lokaliseren en lokaliseren - Powerling.
Onze kantoren zijn strategisch gevestigd in Frankrijk Parijs Lille, Nederland Amsterdam, de VS Boston, MA en Hong Kong! Zij werken met ons. Powerling is sinds 2002 ISO-gecertificeerd. ISO 17100 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en business-to-business relaties. Partner van Atril. Powerling is exclusief partner van softwareontwikkelaar Atril, omdat wij hun systeem voor computerondersteund vertalen, Déjà Vu, het beste systeem op de markt vinden.
studant.be
Gratis woordenboek Van Dale.
Frans Nederlands fr-nl. Nederlands Duits nl-du. Duits Nederlands du-nl. Nederlands Spaans nl-sp. Spaans Nederlands sp-nl. Nederlands Italiaans nl-it. Italiaans Nederlands it-nl. Nederlands Portugees nl-pt. Portugees Nederlands pt-nl. Nederlands Zweeds nl-zw. Zweeds Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: vertalen.
Vertalen met Google Translate: Tips voor je tolk How To Computer Totaal.
Het is zelfs mogelijk vooraf opgenomen audio of video dichtbij de microfoon af te spelen om die rechtstreeks te laten vertalen. Standaard blokkeert Google grof taalgebruik, maar als je toch een keer een vulgair woord wilt vertalen, schakel dan bij Spraakinvoer de optie Aanstootgevend taalgebruik uit.
ELV Expertisecentrum Literair Vertalen.
Nathalie Tabury en Annelies Kin kregen bij het vertalen van Kerozine van Adeline Dieudonné uit het Frans ondersteuning van Rokus Hofstede. Alejandra Szir vertaalde met hulp van Micaela van Muylem Jaja de oerknal van Maria Barnas in het Spaans. Vertalen is acteren op papier.

Contacteer ons