Zoeken naar vertalen

   
vertalen
 
In mijn coachpraktijk help ik ouders bij het begrijpen van hun situatie.
het moment voor alle ellende begon Hoe zag jullie onderlinge verhouding er destijds uit en wanneer was het moment dat daar beweging in is gekomen? Allemaal vragen die belangrijk zijn om een antwoord op te vinden. Het inzichtelijk krijgen van het ontstaan van het moment waarop - wat ooit was niet meer is wat het was - Vaak houden mensen hier alleen een gevoel aan over, en aan dit gevoel help ik jou betekenis te geven en het moment - en de daarop volgende reacties - te gaan begrijpen. Zowel vanuit jouw perspectief als vanuit het perspectief van de vader of moeder van jouw kinderen. Begrijpen gaat ook over begrip krijgen voor de situatie en de andere ouder. Scheiden is: begrijpen van de chaos. Een scheiding heeft een enorme impact op het leven van alle betrokkene. En iedereen die jij lief hebt of had reageert vervolgens anders op alle veranderingen. En dat mag! Laat het gebeuren, maar richt je op de eigen emoties. Hoe en waarom reageer jij op de manier dat jij reageert? Een breuk beïnvloed het ouder zijn, het dagelijks functioneren en de prestaties op het werk.
Foxiz Vertalingen Maakt vertalingen begrijpelijk!
Specialist op het gebied van begrijpelijke vertalingen.: Foxiz is de specialist op het gebied van technische documentatie en vertalingen en we delen ons vakmanschap met onze veelzijdige Academie. Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
vertalen
Master CIW: Schrijven en Vertalen - Vrije Universiteit Amsterdam.
Hierbij spelen stilistische aspecten een rol, maar afstemming op doel en doelgroep zijn minstens even belangrijk. In de master Communicatie- en Informatiewetenschappen: Schrijven en Vertalen leiden we je op tot schrijver of vertaler die bij het toepassen van professionele schrijf- en vertaalvaardigheden kan putten uit taal- en tekstwetenschappelijke kennis.
vertalen google
Vertaal.nu - alles over taal vertalen.
Alles over taal vertalen. Zoeken naar: Zoeken. Zoeken naar: Zoeken. Betekenis opzoeken NL EN. 27 maart 2020. Een lockdown is een situatie waarin het veiliger is om. Wat betekent een lockdown? 1 maart 2020. Kunst Kunst is een divers scala aan menselijke activiteiten in. Wat is kunst artistiek? 13 juli 2019. Wat zijn competenties? Competenties zijn de combinatie van meetbare kennis. Wat zijn competenties?
woordenboek
Professioneel vertaalbureau - Scherp geprijsd Directvertalen.
We kunnen alle soorten tekst vertalen: specialistische of grote teksten vertalen is geen probleem. Van marketingbrochures en juridische contracten tot technische handleidingen - je zit goed. Prijs én kwaliteit. Onze vertalers kunnen altijd je tekst vertalen voor een scherpe prijs.
vertalen
Gratis woordenboek Van Dale.
vertalen Nederlands nl-nl. Nederlands Engels nl-en. Engels Nederlands en-nl. Nederlands Frans nl-fr. Frans Nederlands fr-nl. Nederlands Duits nl-du. Duits Nederlands du-nl. Nederlands Spaans nl-sp. Spaans Nederlands sp-nl. Nederlands Italiaans nl-it. Italiaans Nederlands it-nl. Nederlands Portugees nl-pt. Portugees Nederlands pt-nl. Nederlands Zweeds nl-zw. Zweeds Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: vertalen.
vertalen nederlands spaans
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen. Deel je kennis en help elkaar met alle vragen over taal op de Vraagbaak. Ons zusje spelling.nu helpt je graag met spellingscontrole in 5 verschillende talen. Over deze site. Nederlands - Engels.
bovenin google
Reverso Context Vertaling in context - Duits, Engels, Spaans, Frans, Hebreeuws, Italiaans, Portugees, Russisch, Nederlands, Arabisch, Japans, Pools, Roemeens, Zweeds, Turks, Oekraïens, Chinees.
Meer functies met onze gratis app. Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen, vervoegingen, educatieve spelletjes. Download onze app gratis. Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden.
keyboost.vlaanderen
Uw enquête vertalen CheckMarket.
Uw enquête vertalen. U kunt op eenvoudige wijze vertalingen toevoegen aan uw enquête door gebruik te maken van het CheckMarket vertaalbestand. Zorg ervoor dat u alle talen hebt toegevoegd aan uw enquête voor u met de volgende stappen verder gaat.
Een webpagina vertalen in Safari op de Mac - Apple Support NL.
Een webpagina vertalen in Safari op de Mac. Als een webpagina in een van je voorkeurstalen kan worden vertaald, kun je de pagina door Safari laten vertalen. Een webpagina vertalen. Ga in de app Safari op de Mac naar de webpagina die je wilt laten vertalen.

Contacteer ons