Resultaten voor nederlandse

   
nederlandse
 
Nederlandse Filmacademie - Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten - AHK.
Open Dag: za 22 januari 2022. De Nederlandse Filmacademie is de enige specialistische hbo-opleiding in Nederland die zich volledig richt op het gehele vakgebied van film. Op de Filmacademie word je opgeleid tot toonaangevende en ondernemende professional in het filmvak.
Nationaal kenniscentrum over opgroeien Nederlands Jeugdinstituut.
We staan nu allemaal voor de opgave om te leren leven met corona, maar ook te leren sámenleven met corona. Het is de taak van volwassenen om kinderen en jongeren daarbij te helpen, zegt Anita Kraak van het Nederlands Jeugdinstituut.
Nederlandse Vereniging van Banken.
Lenen, Sparen Beleggen. Toezicht financiële markten. Bank Wereld Online. Bank in beeld. Lenen, Sparen Beleggen. Toezicht financiële markten. Bank en Data. Bank Wereld Online. Banken in makkelijke taal. Nederlandse Vereniging van Banken. Werken bij ons. Bank in beeld. Geen resultaten gevonden.
NVAB Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde.
Nachtwerk: te ongezond om vanzelfsprekend te zijn. Nederlandse bedrijven en instellingen moeten kritischer en zorgvuldiger afwegen of nachtwerk noodzakelijk is. Deze manier van werkengeeft verhoogde risicos op hart- en vaatziekten, diabetes en slaapproblemen.De Gezondheidsraad adviseerde daarom al in 2017 om nachtwerk waar mogelijk te vermijden.
KNOV - Home.
Er zijndeze week twee nieuwe wetenschappelijke adviezen gepubliceerd: een advies over het gebruik van vitamine B12 en een advies over postpartum saturatie meten in de eerstelijn. 23 november 2021. Subsidieprojecten - voortgang implementatie Nederlandse Triagewijzer Verloskunde. Projectleider Bernice Engeltjes vertelt over dit implementatietraject en welke ervaringen en uitkomsten ze vanuit de tweede lijn en Tilburg meenemen.
API Strategie Algemeen Nederlandse API Strategie I.
Wanneer mogelijk ook OpenID connect op de pas toe of leg uit lijst van het Forum standaardisatie komt kan het Nederlandse profiel OAuth uitgebreid worden met een Nederlandse variant van het iGov OpenID Connect profiel. De usecase die wordt beschreven aan het begin van het Nederlands profiel OAuth sorteert daar al op voor.
Nederlandse Vereniging voor Radiologie.
Nederlandse Vereniging voor. Nederlandse Vereniging voor Radiologie. Hier vindt u nieuws en de agenda van de Nederlandse Vereniging voor Radiologie NVvR, de beroepsvereniging van radiologen in Nederland. Onder NVvR vindt u informatie over de vereniging en het lidmaatschap ook de kwartaaluitgave MemoRad en informatie over de Radiologendagen, onder Kwaliteit staan o.a.
Taalunie. Path 4. Path 4.
Taalvariëteiten en streektalen in relatie tot de standaardtaal en het Nederlands in een meertalige context. Taal en onderwijs in Nederland, Vlaanderen en Suriname. Beleid voor al het onderwijs Nederlands, tot aan het hoger onderwijs. Onderwijs Nederlands in de buurtaalregios, op de Cariben en de internationale Neerlandistiek.
Nederlandse Nederlands woordenboek Woorden.org.
Is het de Nederlandse of het Nederlandse? Het is de Nederlandse, want Nederlandse is vrouwelijk. Als je het aanwijst is het die Nederlandse. Wat is het meervoud van Nederlandse? Het meervoud van Nederlandse is Nederlandsen. Eén Nederlandse, twee Nederlandsen. Wat betekent Nederlandse?

Contacteer ons