Zoeken naar graffiti

   
graffiti
 
Vandalen ontsieren Gentse Graslei met graffiti, Termont is razend Gent Het Nieuwsblad.
In Gent is graffiti toegelaten, maar enkel op bepaalde plaatsen. Bekende voorbeelden zijn het Werregarenstraatje het 'Graffitistraatje, het Keizerviaduct, een muur in de Denderlaan en sinds kort ook de grindbakken bij de Oude Dokken. Maar elders in de stad is graffiti verboden. Lees verder
graffiti schilderij
Graffiti vzw Graffiti vzw is een experimenteerplek die kinderen en jongeren uitdaagt om van zich te laten horen.
Op maat van de straat: een unieke publicatie over graffiti en street art. Graffiti vzw // Dampoortstraat 84 // 9000 Gent // tel 09 233 79 86 // info@graffitivzw.be // www.graffitivzw.be. Ontwikkeld door Mediaraven vzw Met de steun van de Vlaamse overheid.
artist
Graffiti - Wikipedia.
Zo werd in Amsterdam maar ook in Rotterdam in de oudste metrostellen plakfolie met kunst over de graffiti geplakt, waardoor het interieur van de stellen er een stuk verzorgder ging uitzien en het aanbrengen van nieuwe graffiti voorkomen werd. Graffiti zo snel mogelijk verwijderen of oververven werkt ontmoedigend.
brabant
Zie je ook vaak dezelfde graffiti langs de snelweg? Dit zijn boosdoeners en deze straf riskeren ze Brugge Het Nieuwsblad.
Onderzoek van de fotos op het toestel wezen overduidelijk uit dat deze man verantwoordelijk is voor de graffiti, stelde de procureur gisteren in de Brugse rechtbank. Ook de hond die eind december 2015 gezien werd bij feiten in de buurt van het station Gent-Sint-Pieters kwam in de fotos voor.
kinderfeestjes

Contacteer ons