Zoeken naar zinnen

   
zinnen
 
H-, P- en EUH-zinnen Arbeidsveiligheid.net.
Met de invoering zijn de R Risk - en S Safety -zinnen op VIBs/MSDS-en vervallen en vervangen door H Hazard - en P Precautionary zinnen. De oude etikettering zal nog enkele jaren naast de nieuwe worden gebruikt. Aanvullende aanduiding was nodig, daarom heeft de EU ook een aantal EUH-aanduidingen opgenomen.
linguistica.nl
Betekenis Zinnen.
Hieronder vind je 3 betekenissen van het woord zinnen. Je kunt ook zelf een definitie van zinnen toevoegen. Bedenken, Beramen, Broeden, Brouwen, Denken, Mijmeren, Nadenken, Overdenken, Peinzen, Smeden, Uitbroeden, Uitdenken, Verzinnen, Zinnen op; Aanspreken, Aanstaan, Behagen, Bekoren, Bevallen, Boeien, Pakken.
engels nederlands zinnen vertalen google
Nederlands voorbeeldzinnen Hoe woorden in een zin te gebruiken.
Zinnen in Nederlands. Gebruik de bab.la zinnen in Nederlands en vind snel en gemakkelijk goede gebruiksvoorbeelden van uw woord in Nederlands. Het enige wat u hoeft te doen is het Nederlands woord in het zinnen zoekveld te typen en op Zoeken" te klikken.
nederlands
32 irritante zinnen die Miriam stapelgek maken - Saar Magazine.
Onderbouw dat eens? Ik ga niet stemmen hoor, al die politici zijn niet te vertrouwen. Maar dan de komende vier jaar ook niet zeiken. Tags: boos ergernis gemeenteraadsverkiezingen genant irritante zinnen lijstje rare opmerkingen Sylvie Meis uitdrukkingen. Share on Facebook Share on Twitter.
woordenboek
Zinnen knippen.
Taal groep 5 Zinsontleding Zinnen knippen Zinnen knippen Knip de zin in stukken 1. Knip de zin in stukken 1. Taal groep 6 Zinsontleding Zinnen knippen Zinnen knippen Knip de zin in stukken 1. Knip de zin in stukken 1.
Wat rijmt er op zinnen? - Rijmwoordenboek - Gedichten.nl binnen, innen, linnen, pinnen, Schinnen.
Rijmwoorden voor zinnen. 21 rijmwoord en gevonden voor zinnen. 2.0 met 25 stemmen. Gerelateerde rijmwoorden voor zinnen. Gedichten over zinnen. Meer inspiratie nodig? Hieronder vind je een aantal gedichten die misschien interessant zijn. in mijn keelklopt het gevoeldat verleid wordtdoor je steelse lachik zweef wolkenboven zinnenvlieg de zonin stralenen regenplasjes.
Zinnen maken.
Op deze webpagina staan 63 zinnen waarmee de woordvolgorde in de zin geoefend wordt door woorden of zinsdelen naar de goede plaats te slepen. Na elke zin vindt er een controle plaats en kun je doorklikken naar de volgende zin.
Zinnen.nl Mooie zinnen en teksten voor elke gelegenheid.
Je vindt hier de leukste zinnen en zinnetjes voor diverse gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar leuke zinnetjes voor je vriendin of naar passende zinnen voor bij een afscheid. De meest passende zinnen en teksten hebben wij voor je op een rijtje gezet.
Franse zinnen voor op vakantie.
Vakantiehuizen voor grote groepen. Vakantiehuizen bij zee. Vakantiehuizen met zwembad. Franse zinnen voor op vakantie. Franse zinnen voor op vakantie. zondag 15 mei 2016. Gaat u op vakantie naar Frankrijk maar bent u de Franse taal nog niet meester? Naast de vertrouwde taalgidsen voor op reis, zijn er tegenwoordig tal van apps voor uw smartphone waarmee u snel en eenvoudig woorden en zinnen kunt vertalen.

Contacteer ons