Zoeken naar ontruiming arnhem

   
ontruiming arnhem
 
Cruiseschip ontruimd door brand, Rijnkade Arnhem.
Geplaatst: 17 augustus 2021 om 09:09. Update: 17 augustus 2021 om 12:01. ARNHEM - Dinsdagmorgen 17 augustus om 1.10 uur werden meerdere personen op een cruiseschip uit hun slaap gewekt. Het cruiseschip lag aan wal aan de Rijnkade Nieuwe Kade in Arnhem.
Antikipedia woningontruiming antiek taxeren transport.
Antikipedia werkt veel in de regio.: Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Veenendaal, Ede, Apeldoorn, Zutphen Doetinchem. Een huis ontruimen is vaak een emotionele gebeurtenis. Het overlijden van een dierbare of de verhuizing naar een seniorenwoning: deze momenten hebben impact. Antikipedia begrijpt deze emotie en kijkt graag samen met u naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Van respectvolle woningontruiming tot het taxeren en veilen van kostbare inboedel: Antikipedia neemt het graag voor u uit handen. Meer over inboedel ontruiming.
Hofwijkstraat 35, ARNHEM.
Openbare executoriale verkoop ex artikel 3268: en 3254: Burgerlijk Wetboek op 19 januari 2021 bij inzet en afslag vanaf 13.30 uur, Hotel Congrescentrum Papendal aan de Papendallaan 3 te 6816 VD Arnhem, ten overstaan van een van de toegevoegd notaris verbonden aan RoX Legal. Het woonhuis met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend te 6825 AK Arnhem, Hofwijkstraat 35, kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie T, nummer 1335 ter grootte van één are en eenenzestig centiare 1 a 61 ca, welk perceel is belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van KPN B.V, een besloten vennootschap, statutair gevestigd te Rotterdam, inhoudende het aanbrengen, hebben, houden, onderhouden, repareren, vervangen en verwijderen van draadomroep, telefoon en televisie-geleidingen en manipulatiekasten in, op of boven het perceel. De gebruikssituatie van het Registergoed is voor zover Verkoper bekend mede op basis van de Basisregistratie Personen als volgt: in gebruik bij debiteuren en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan een derden. Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper.
Woonzorgcentrum deels ontruimd na brand in woning Kreelsezand - 112 Ede. Emoji. Stickers. Emoji. Stickers.
Rijstrook op de A12 bij Ede afgesloten vanwege autobrand. EDE - Maandagmiddag 13 december lees meer. Graafmachine trek gasleiding kapot aan de Prinsesselaan in Ede. EDE - Maandagmorgen 13 december lees meer. Vermist meisje 17 na dagenlange zoektocht aangetroffen in woning Arnhem.
Woningontruiming Arnhem CDK Huisontruiming.nl Huisontruiming in Utrecht.
Faillissement ontruiming s-Hertogenbosch. Faillissement ontruiming Achthoven. Faillissement ontruiming Alkmaar. Faillissement ontruiming Almere. Faillissement ontruiming Amsterdam. Faillissement ontruiming Apeldoorn. Faillissement ontruiming Arnhem. Faillissement ontruiming Bergen op zoom. Faillissement ontruiming Bilthoven. Faillissement ontruiming Breda. Faillissement ontruiming De Bilt. Faillissement ontruiming Den Dolder.
Dossier Sanderink tubantia.nl. Weer. Tubantia logo. Tubantia logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Play. Tubantia logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore. Pijlen. Pijlen. Minder. Pijlen. Minder. Pijlen. Min
9 december 2020. Sanderink breekt belofte: afgesproken 'radiostilte' duurt nog geen week. ENSCHEDE - Gerard Sanderink, topman van ICT-bedrijf Centric en bouwbedrijf Strukton, heeft opnieuw publiekelijk zijn ex Brigitte van Egten belasterd, ondanks een belofte bij het Gerechtshof in Arnhem dat hij dat niet meer zou doen.
112 Arnhem Actueel overzicht 112 meldingen vandaag Alarmeringen.nl.
Ongeval met letsel op A325 in Arnhem. 112 Arnhem: actueel overzicht 112 meldingen vandaag. Het actuele overzicht van 112 meldingen en 112 nieuws uit Arnhem van vandaag afkomstig van de brandweer, ambulance, traumahelikopter, politie en andere 112 hulpdiensten. Ontvang alerts voor Arnhem.
Ervaren woningontruiming in Arnhem Seniorenhulp.
We helpen graag mensen die op zoek zijn naar een vooraanstaand bedrijf met veel ervaring in woningontruiming in Arnhem maar ook in Oosterbeek, Ede-Wageningen, Veenendaal, Velp of omgeving. Sinds 2008 zijn wij gevestigd in Bergschenhoek, maar al sinds 2001 is onze oprichter, Kris van den Wijngaart, actief in deze bedrijfstak met een unieke werkwijze op het gebied van woningontruiming door geheel Nederland. Dagelijks zijn wij bezig met het zorgvuldig leegruimen van woningen, na een verhuizing maar ook vaak na een overlijden. Voor ons staat voorop dat we de woning na de ontruiming spic en span opleveren.
Karperstraat 118, ARNHEM.
Het woonhuis met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend te 6833 ED Arnhem, Karperstraat 118, kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie E, nummer 2166 ter grootte van één are en zeventien centiare 1 a 17 ca Wat betreft de staat van het Registergoed staat in het taxatierapport het navolgende vermeld: De te verwachten kosten voor direct noodzakelijk herstel van achterstallig onderhoud t.b.v. de instandhouding van het object bedragen meet dan 10% van de getaxeerde marktwaarde: Ja, de woning is slecht onderhouden en dient gerenoveerd te worden' De gebruikssituatie van het Registergoed is voor zover Verkoper bekend mede op basis van de Basisregistratie Personen als volgt: in gebruik bij debiteuren. Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke onderhuurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd.

Contacteer ons