Zoeken naar ontruiming vacatures

   
ontruiming vacatures
 
Vacatures - BHV Friesland In 1 dag je BHV Certificaat.
Geweldig, dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te komen versterken! Het verzorgen van BHV-trainingen voor relaties in de drie noordelijke provincies. U geeft zowel de theoretische- als de praktische vaardigheden op het gebied van. brandbestrijding, ontruiming, communicatie en eerste hulp/levensreddend handelen en VCA.
vacatures
Vacatures - MaxPrevent.
0162 - 85 25 92. Freelance Instructeur Brand en Ontruiming. Representatief, zelfstandig en gemotiveerd. De cursussen worden conformde visie, de kwaliteits- richtlijnen en het lesplan van MaxPrevent uitgevoerd. Hiervoor ontvang je alle benodigde informatie voor een goede uitvoering van de freelance opdracht.
vacatures
Werken bij Ooperon Ooperon.
NENpage systeem voor stille ontruiming. Ooperon RES.Q pager. IP DECT-Trace systeem. Specialist in personenalarmsystemen. Locatie en route. Ooperon Over Ooperon Werken bij Ooperon. Werken bij Ooperon. Ooperon is een dynamische, middelgrote onderneming in Breda. We zijn leverancier van interne communicatie en beveiliging oplossingen. Samen met onze klanten willen wij, hun doelstellingen met betrekking tot efficiency en betrouwbaarheid verwezenlijken door introductie, ontwikkeling, realisatie, almede service en beheer van de geboden kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Ooperon heeft een collegiale en informele bedrijfscultuur en biedt afwisselend werk. Door de diversiteit aan opdrachten is geen dag hetzelfde. Het team van Ooperon gáát voor kwaliteit en laat niets aan het toeval over. Daarbij speelt innovatie en service een grote rol. Onze klanten blijven ervoor terugkomen en ook als medewerker voel je je snel thuis bij Ooperon. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers passen bij het karakter van Ooperon. Daarom zoeken we mensen met ambitie en passie voor hun werk. Professionals die hun vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf te halen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures.:
vacatures
Vacatures TopCleaners.
TopCleaners is onderdeel van TopWorkers. Ervaren schoonmaker M/V gezocht voor avondpand in Breda. We zijn met spoed op zoek naar een ervaren en gemotiveerde schoonmaker M/V voor een avondpand in Breda Ginneken. Werktijden: maandag t/m vrijdag van 17.00 uur tot 18.30 uur.
vacatures
Halin Communication Technology - Veldhoven - vacature.
Vacatures bij Halin - CT b.v. Grotere klantenkring en keuze om ontruimingsystemen in de markt te realiseren. Nieuwe projecten passeren wekelijks onze ontwerp tafel. Mooi project in Friesland. Service Technicus Inbedrijfsteller. Voor onze afdeling uitvoering zijn wij op zoek naar enkele kandidaten in de functie van service technicus in bedrijfsteller voor audio systemen ontruimingssystemen en brandmeldsystemen.
vacature
Ontruiming.
De ontruiming van uw bedrijfspand heeft direct te maken met de verantwoordelijkheid die u heeft voor uw klanten, bezoekers en medewerkers. Voor u is het van belang om te weten of er afdoende maatregelen getroffen zijn, zodat de aanwezigen veilig het pand kunnen verlaten bij een calamiteit.
Media Service Maastricht Vacatures Service Coördinator.
Wij hebben tevens een verhuurafdeling welke audiovisuele ondersteuning biedt tijdens presentaties, evenementen etc. Onze deskundige service afdeling biedt 24/7/365 support en onderhoudt audiovisuele systemen preventief als correctief. Denk jij dat jij van meerwaarde bent voor ons team, stuur dan een open sollicitatie met je motivatie en wie weet.
De leukste vacatures bij Avontuurlijk EcoKlimpark KlimKong.
Als hoofdinstructeur ben je in staat om taken duidelijk over te brengen naar andere instructeurs, ook als de situatie zich anders voordoet dan normaal voorbeeld; calamiteit, redding of ontruiming. Een hoofdinstructeur is in staat om complete activiteiten en dagen zelfstandig te runnen.
Vacature Veiligheidscoördinator - 2 - 19102020 - Veiligheidscoördinator - Het Parkhuis.
Je bent in het bezit van een diploma Instructeur Brandbestrijding en Ontruiming, Instructeur Eerste Hulp, Ploegleider BHV en/of Hoofd BHV. Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van preventie en BHV, brand veiligheid NEN, NTAs en preventie. Je hebt affiniteit met de zorgbranche en BHV in de zorg.

Contacteer ons