Zoeken naar vacatures ontruiming

   
vacatures ontruiming
 
Desta Woningontruiming: verhuizen en woning ontruimen in héél NL!
Waarmee mogen wij u ontzorgen? Woning ontruimen, huis leegmaken, veegschoon opleveren van de woning, hulp bij ontruimen, tuin opschonen, behang afsteken, schilderwerkzaamheden, verhuizen? Tijdens een geheel vrijblijvende offerte-afspraak bespreken wij graag al uw wensen en krijgt u een schriftelijke offerte, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Desta Woningontruiming heeft ruime ervaring met woningontruimingen in Amsterdam en het leegruimen van woningen van verzamelaars. Klik hier voor uw GRATIS offerte. Wie zijn wij? Mark Gravekamp is sinds 2008 actief met het leegruimen van woningen en het verzorgen van seniorenverhuizingen.
vacature
Vacatures - BHV Friesland In 1 dag je BHV Certificaat.
U geeft zowel de theoretische- als de praktische vaardigheden op het gebied van. brandbestrijding, ontruiming, communicatie en eerste hulp/levensreddend handelen en VCA. Afhankelijk van opleiding, achtergrond en competenties begeleidt u ontruimingsoefeningen. Het verzorgen van BHV-gerelateerde trainingen o.a. MBO werk- en denkniveau, aangevuld met noodzakelijke opleidingen. In het bezit van het instructeursdiploma Brandweer en Kaderinstructeur Eerste Hulp met. Uitstekend Nederlands in woord en geschrift. Communicatief vaardig, sociaal en overtuigend. Zelfstandig, nauwkeurig en een teamspeler. Proactieve, op verbetering gerichte werkhouding. In het bezit bent van eigen vervoer. Enige jaren relevante werkervaring is een pré. Geen negen tot vijf mentaliteit. De functie wordt ingevuld op basis van ZZP. Je inzet is in onderling overleg en afhankelijk van je skills. Ben jij de ZZP-instructeur die wij zoeken en denk je dat deze baan je op het lijf is geschreven? Wacht dan niet langer en solliciteer direct bij BHV Friesland.
https://ipower.eu/nl/artikels/marketing/
Vacature Instructeur BHV - Intertraining.
Veilig werken met een vorkheftruck. In de media. Vacature Instructeur BHV. Vacature Instructeur BHV. Vacature Instructeur BHV. Intertraining staat voor brand veiligheid. Dit doen wij op het gebied van training, techniek en advies. Wij ontzorgen klanten en streven ernaar continue de hoogste kwaliteit te leveren.
vacature
Vacatures - MaxPrevent.
0162 - 85 25 92. Freelance Instructeur Brand en Ontruiming. Representatief, zelfstandig en gemotiveerd. De cursussen worden conformde visie, de kwaliteits- richtlijnen en het lesplan van MaxPrevent uitgevoerd. Hiervoor ontvang je alle benodigde informatie voor een goede uitvoering van de freelance opdracht.
Vacatures - De Amsterdamse Jeugdtheaterschool.
Je zorgt voor goede communicatie tussen het Host-team, docenten, leerlingen, ouders en directie. Indien nodig, bied je Eerste hulp en geef je leiding aan ontruiming in noodgevallen behalen van BHV-diploma behoort bij de functie. Wij vragen studenten. Die gastvrij zijn.;
Halin Communication Technology - Producten - geluids- ontruimingsinstallaties - ringleidingsystemen.
Vacatures bij Halin - CT b.v. Grotere klantenkring en keuze om ontruimingsystemen in de markt te realiseren. Nieuwe projecten passeren wekelijks onze ontwerp tafel. Mooi project in Friesland. Halin Communication Technology is de specialist op het gebied van alarm ontruimingsinstallaties, ontruimingssystemen, geluidsinstallaties, communicatie technologie, ringleidingsystemen en camerasystemen.
Ontruiming.
De ontruiming van uw bedrijfspand heeft direct te maken met de verantwoordelijkheid die u heeft voor uw klanten, bezoekers en medewerkers. Voor u is het van belang om te weten of er afdoende maatregelen getroffen zijn, zodat de aanwezigen veilig het pand kunnen verlaten bij een calamiteit.
Vacature Onderhoudsdeskundige Brand/Ontruiming Schoonhoven Werkt.
Terug naar vacatures. Over het bedrijf. Als onderhoudsdeskundige brand en ontruiming bij IP Groep kom je te werken in een hechte organisatie waar teamverband voorop staat. Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhoud- en service werkzaamheden aan brandmeld- en ontruimingsinstallaties.
Werken bij Fire Control - onze vacatures Fire Control Brandbeveiligingen.
Opleidingslocatie Fire Control. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures beschikbaar.: Servicemonteur draagbare blusmiddelen. Freelance BHV instructeur. Freelance BHV instructeur Engelstalig. Freelance EHBO instructeur. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling ontruimingsplannen.Als ontwerper van ontruimingsplattegronden werk je samen met ervaren adviseurs aan spraakmakende opdrachten.

Contacteer ons