Zoeken naar woordenboek

   
woordenboek
 
Over de zin van een papieren woordenboek. Facebook. Twitter. YouTube. Facebook. Twitter. YouTube.
Dat op internet veel is te vinden over spelling, betekenis en etymologie van woorden is -gelukkig- zeker het geval, maar dat vind ik een andere discussie, het ging nu over het woordenboek van Van Dale dat niet vrij op internet is te raadplegen. Verder Winkelen
woordenboek
Overzicht van medische termen bij borstkanker Kanker.nl.
Probeer dan te zoeken met de zoekbalk bovenaan de pagina. Ook kun je het woordenboek downloaden met ctrlF doorzoeken. Woordenboek borstkanker pdf. Download het complete woordenboek met alle medische termen en toelichtingen over borstkanker. Gebruik woordenboek door zorgverleners en ziekenhuizen.
woordenboek
Woordenboeken Vlaanderen.be.
In het ene woordenboek gebeurt dat wat uitvoeriger en gedetailleerder dan in het andere, bijvoorbeeld door naast de definities van de trefwoorden ook informatie op te nemen over de uitspraak, de etymologie en de grammaticale klasse. Algemeen Nederlands Woordenboek ANW opent in nieuw venster. Het Algemeen Nederlands Woordenboek is een nieuw elektronisch woordenboek van het eigentijdse Nederlands in Nederland en Vlaanderen.
nederlands
Woordenboek - Wikipedia.
Een fragment uit een Nederlands- Pools woordenboek. Een woordenboek is een doorgaans alfabetisch gerangschikte verzameling woorden in een of meerdere talen die een naslagwerk vormen dat informatie geeft over de betekenis, de uitspraak, de spelling, de taalkundige eigenschappen, de afbreekpunten en de synoniemen van elk opgenomen woord.
landgoederen nederland
Woordenboeken kopen? Kijk snel! bol.com.
Anderen zochten ook: woordenboeken. Anderen zochten ook: van dale pocketwoordenboek. Anderen zochten ook: prisma woordenboek engelsnederlands. Alles van Prisma. Alles van M. Alles van Roger Priddy. Anderen zochten ook: woordenboek nederlands. Anderen zochten ook: dikke van dale. Anderen zochten ook: latijn woordenboek.
deens
Cultureel Woordenboek - Home Online woordenboek met ruim 9.500 woorden en begrippen!
Van boek tot web. Cultureel Woordenboek.nl is voortgekomen uit het Nieuw Cultureel Woordenboek, dat van 1992 tot 2005 vele drukken beleefde. Het initiatief tot dit boek kwam voort uit de Sociaal-Wetenschappelijke Raad van de KNAW Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Sinds 2008 is het Cultureel Woordenboek online.
nederlands
Woordenboek online vertaling bab.la.
Die kennis passen we toe bij het toevoegen van vertalingen aan de online woordenboeken van bab.la: wij voegen niet alleen de meest voor de hand liggende vertalingen toe, maar ook informele betekenissen die je zou kunnen tegenkomen bij het gebruik in alledaagse situaties. In ons magazine kan je ook tips lezen over leven in het buitenland. Daar vind je niet alleen hilarische voorbeelden van hoe wij erin geslaagd zijn Duits te leren het ene taalmisverstand na het andere, maar ook nuttige informatie over het gebruik van talen bij het aanvangen van een nieuw leven in het buitenland. Zoals je ondertussen waarschijnlijk hebt begrepen, is ons woordenboek dus niet gewoon een stoffig boek op een boekenplank: ons woordenboek leeft en groeit elke dag, net als jouw talenkennis. Vertaal en leer talen. De bab.la woordenboekredactie is zeer vertrouwd met taalverwerving. Ons team is meertalig en deze eigenschap wordt weerspiegeld in onze benadering van het maken van tweetalige woordenboeken. We weten dat, wanneer je op zoek bent naar een vertaling, het uiteindelijke doel is om dat woord te leren, en om in staat te zijn het te gebruiken in dagelijkse gesprekken in de vreemde taal.
woordenboek
woordenboek - Vertaling naar Spaans - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees. Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees Oekraïens. Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend." Suggesties: woordenboek voor. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van woordenboek" in Spaans. Zelfstandig naamwoord - Mannelijk. 2010 voorbeelden met overeenstemmingen." diccionario m vocabulario. Zelfstandig naamwoord - Mannelijk. 49 voorbeelden met overeenstemmingen." Zelfstandig naamwoord - Mannelijk. 6 voorbeelden met overeenstemmingen." libro de frases. Zelfstandig naamwoord - Mannelijk. 3 voorbeelden met overeenstemmingen." libro de frases m. 9 voorbeelden met overeenstemmingen." Hij werd doodgeslagen met een woordenboek. Fue apaleado hasta la muerte con un diccionario." Dat wordt dus een enorm dik woordenboek. Ahora bien, ese va a ser un diccionario realmente grande. Schuldgevoel staat niet eens in mijn woordenboek.
woordenboek
Het Vlaams woordenboek Welkom bij het Vlaams woordenboek.
Het Vlaams woordenboek. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken.
woordenboek

Contacteer ons