Zoeken naar woordenboek

   
woordenboek
 
Over de zin van een papieren woordenboek. Facebook. Twitter. YouTube. Facebook. Twitter. YouTube.
Dat op internet veel is te vinden over spelling, betekenis en etymologie van woorden is -gelukkig- zeker het geval, maar dat vind ik een andere discussie, het ging nu over het woordenboek van Van Dale dat niet vrij op internet is te raadplegen. Verder Winkelen
google woordenboek
Overzicht van medische termen bij borstkanker Kanker.nl.
Probeer dan te zoeken met de zoekbalk bovenaan de pagina. Ook kun je het woordenboek downloaden met ctrlF doorzoeken. Woordenboek borstkanker pdf. Download het complete woordenboek met alle medische termen en toelichtingen over borstkanker. Gebruik woordenboek door zorgverleners en ziekenhuizen.
woordenboek
Woordenboeken Vlaanderen.be.
In het ene woordenboek gebeurt dat wat uitvoeriger en gedetailleerder dan in het andere, bijvoorbeeld door naast de definities van de trefwoorden ook informatie op te nemen over de uitspraak, de etymologie en de grammaticale klasse. Algemeen Nederlands Woordenboek ANW opent in nieuw venster. Het Algemeen Nederlands Woordenboek is een nieuw elektronisch woordenboek van het eigentijdse Nederlands in Nederland en Vlaanderen.
woordenboek spaans nederlands
Woordenboek - Wikipedia.
Woorddelen zijn door middel van truncatie en maskering op te zoeken: school levert alle mogelijke scholen, van abdijschool tot zwemschool. Namen uit de oudheid en de bijbel zijn opzoekbaar. Afkortingen, letterwoorden en lettergreepwoorden zijn doorzoekbaar. Het woordenboek zoekt rijmwoorden klankalfabetisch en vervangt de papieren rijmwoordenboeken. De eindklanken van woorden en niet de spelling zoals bij retrograde zoeken liggen aan de basis van woordreeksen astronaut, bout en koud. Anagrammen of letterherschikkingen die een andere naam of woord vormen. Vakwoordenboeken bewerken brontekst bewerken. In de wetenschap hanteert elke discipline jargon. Zo'n' begrippenkader wordt beschreven in één of meerdere vakwoordenboeken of een lexicon. Het lexicon houdt het midden tussen een encyclopedie en een woordenboek, zoals dit muzieklexicon. Externe links bewerken brontekst bewerken. Een overzicht van Nederlandse vertaalwoordenboeken. OmegaWiki: Wikiwoordenboek nieuwe stijl. Wikiwoordenboeken in tientallen talen. Nederlands Engels woordenboek met voorbeelden. Zie de categorie Dictionaries van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Overgenomen van" https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Woordenboek&oldid=61875461.: Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren.
Woordenboeken kopen? Kijk snel! bol.com.
Anderen zochten ook: woordenboeken. Anderen zochten ook: van dale pocketwoordenboek. Anderen zochten ook: prisma woordenboek engelsnederlands. Alles van Prisma. Alles van M. Alles van Roger Priddy. Anderen zochten ook: woordenboek nederlands. Anderen zochten ook: dikke van dale. Anderen zochten ook: latijn woordenboek.
Cultureel Woordenboek - Home Online woordenboek met ruim 9.500 woorden en begrippen!
Van boek tot web. Cultureel Woordenboek.nl is voortgekomen uit het Nieuw Cultureel Woordenboek, dat van 1992 tot 2005 vele drukken beleefde. Het initiatief tot dit boek kwam voort uit de Sociaal-Wetenschappelijke Raad van de KNAW Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Sinds 2008 is het Cultureel Woordenboek online.
Woordenboek online vertaling bab.la.
Die kennis passen we toe bij het toevoegen van vertalingen aan de online woordenboeken van bab.la: wij voegen niet alleen de meest voor de hand liggende vertalingen toe, maar ook informele betekenissen die je zou kunnen tegenkomen bij het gebruik in alledaagse situaties. In ons magazine kan je ook tips lezen over leven in het buitenland. Daar vind je niet alleen hilarische voorbeelden van hoe wij erin geslaagd zijn Duits te leren het ene taalmisverstand na het andere, maar ook nuttige informatie over het gebruik van talen bij het aanvangen van een nieuw leven in het buitenland. Zoals je ondertussen waarschijnlijk hebt begrepen, is ons woordenboek dus niet gewoon een stoffig boek op een boekenplank: ons woordenboek leeft en groeit elke dag, net als jouw talenkennis. Vertaal en leer talen. De bab.la woordenboekredactie is zeer vertrouwd met taalverwerving. Ons team is meertalig en deze eigenschap wordt weerspiegeld in onze benadering van het maken van tweetalige woordenboeken. We weten dat, wanneer je op zoek bent naar een vertaling, het uiteindelijke doel is om dat woord te leren, en om in staat te zijn het te gebruiken in dagelijkse gesprekken in de vreemde taal.
woordenboek - Vertaling naar Spaans - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Gebruikt de standaard OSX-functionaliteit en uw aangepaste woordenboek. Utiliza la funcionalidad estándar de OSX y su diccionario personalizado. Het Duits-Nederlands woordenboek wordt constant aangevuld met nieuwe Nederlandse vertalingen. El diccionario de alemán-holandés no para de crecer con nuevas traducciones en holandés.
Het Vlaams woordenboek Welkom bij het Vlaams woordenboek.
Het Vlaams woordenboek. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken.

Contacteer ons